Tornen les Nits d’estiu del Museu a l’Anís del Mono

  0
  61

  22/06/2012 – Les visites a l'Anís del Mono, amb concerts inclosos, s'han transformat en quelcom imprescindible a l'estiu badaloní.

  Amb l’arribada de l’estiu tornen les Nits d’estiu del Museu a l’Anís del Mono. Es tracta d’una proposta que ja s’ha convertit en tradició i que combina la visita a aquesta emblemàtica fàbrica, autèntica joia del patrimoni nacional, amb una agradable vetllada musical de la mà d’artistes dels més variats estils.

  Des del 19 de juny, les entrades es venen de forma anticipada a la recepció del Museu de Badalona, de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges de 10 a 14, per 13 euros (11€ pels Amics del Museu). Es pot adquirir un màxim de quatre entrades per persona i és una activitat subjecta a aforament limitat.

  Les visites tindran lloc els divendres  6, 13 i 20 de juliol, a les 8 del vespre i a dos quarts d’11 de la nit. Cada un dels dies, un grup de música diferent amenitzarà la vetllada. El primer divendres, Atrium Quartet injectarà música de cinema per tal que sigui una activitat de ‘pel·lícula’; divendres 13 serà el torn de Maria Coma i la seva Magnòlia, i l’última visita pertany als amants del jazz gràcies a Gumbo Jazz Band i les seves interpretacions del New Orleans night.