Tres joves talents de la guitarra clàssica actuen a Can Canyadó

  0
  66
  DSC_6470.JPG

  31/10/2016 – De la mà de l’Associació de la Guitarra de Badalona, els premiats al 5è Concurs Infantil d’Interpretació José Luis Lopategui ofereixen el seu talent a Badalona.

  Els joves Pol Bes, Celia Prieto i Alejandro Saiz, tots tres premiats en el cinquè Concurs Infantil d’Interpretació José Luis Lopategui -que es va celebrar el passat mes d’abril a Barcelona-, van oferir el passat divendres, 28 d’octubre, un concert gratuït de guitarra clàssica al Centre de Cultura Tradicional de Canyadó, de la mà de l’Associació de la Guitarra de Badalona.

   

  En primer lloc, el jove reusenc Pol Bes va ser l’encarregat de donar el tret d’inici a aquest concert de joves talents, que va interpretar amb la seva guitarra un total de set peces musicals, entre les quals dues cançons argentines i una milonga. Destacar, que Bes va ser guardonat amb el segon premi en la categoria B (de 8 a 10 anys) en el concurs d’interpretació de José Luis Lopategui.

   

  Tot seguit, la segona guanyadora de la categoria A (11 i 12 anys), Celia Prieto, nascuda l’any 2004, va interpretar cinc peces, entre els quals un preludi. Prieto ha rebut classes magistrals dels concertistes Guillem Pérez-Quer i Sergi Vicente, i actualment estudia en el Conservatori del Liceu de Barcelona.

   

  Finalment, el guanyador a la categoria A, Alejandro Saíz va posar el punt final a aquest concert de joves talents a Can Canyadó amb dos valsos veneçolans, una milonga i ‘Air Montagnard’ de Matteo Carcassi. Saíz, nascut l’any 2004, és estudiant de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus i forma part del Conjunt de Guitarres del mateix conservatori. En la seva petita trajectòria, destacar el primer premi al Concurs de Guitarra Juan Crisótomo de Arriaga l’any 2014.

   

  Concert de Tardor

   

  D’altra banda, el pròxim concert que organitza l’Associació de la Guitarra de Badalona tindrà data el dissabte 5 de novembre, a les 19 hores, al Teatre Principal. Es tracta del Concert de Tardor, que enguany oferirà el Duo Âstrid, format per la flautista Neus Puig i el guitarrista Carles Herraiz. El preu de l’entrada és de 10 euros si s’adquireix de mantera anticipada a través del web de Ticketea, o 14 euros a la taquilla el mateix dia del concert; excepte els socis de l’entitat que podran adquirir dues entrades gratuïtes.