Tres medalles per als Veterans del CTT Badalona a Altea

0
    27

08/05/2015 – Va ser als Campionats d'Espanya de Veterans, on el Club Tennis Taula va estar represetant per cinc jugadors veterans.

Del 30 d'abril al 3 de maig es van celebrar a Altea (Alacant) els Campionats d'Espanya de Veterans, on el Club Tennis Taula va estar representat per cinc jugadors, tres a la categoria de més de 60 anys i dos a la de més de 65.

Pel que fa a la competició per grups, l'equip de més de 60 anys va estar enquadrat en un grup que a priori era molt difícil, com amb els resultats va quedar palès. El dos dels tres partits d'aquest grup els van guanyar pel resultat de 3 a 2 i el tercer per 3 a 0, classificant-se primer de grup i accedint al quadre final. Ja dins d'aquest quadre van arribar fins a quarts, on van ser derrotats pel TT Alizira valencià per un ajustat 2 a 3. Els valencians van arribar a jugar la final a la categoria quedant sotscampions.

L'equip de més de 65 anys, a la fase de grups va guanyar tots les seves trobades per un contundent 3 a 0, classificant-se primer de grup i pel quadre final. A quarts van eliminar a l'equip del Congrés pel resultat de 3 a 0 i a la semifinal als botxins de l'any passat, el CTM Coslada per un 3 a 1, arribant a la final a on van trobar-se amb els incombustibles Madurell i Palau del SCR El Ciervo de Sabadell i perdent aquesta per 0 a 3.

Acabada la competició per equips va ser el torn dels individuals i els dobles. Els jugadors de la categoria de més de 60 anys, Nolis i Figueres van quedar segons del seu grup en aquesta fase, accedint al quadre final. En Farrés va quedar eliminat en aquesta fase. Al quadre final, en Josep M. Nolis va ser eliminat a vuitens per Rafael Agea i en Toni Figueras a quarts per Francesc Castells, jugador que quedaria campió de la categoria.

A la categoria de més de 65 anys, tant en Pons com en Redón es van classificar a la fase de grups com a segons accedint directament a vuitens. Pons va ser eliminat a quarts per Xavier Poyatos, jugador que arribaria a jugar la final d'aquesta categoria. En Redón va arribar a jugar la semifinal contra el mateix Poyatos, accedint al tercer caixó del podi.

Finalment, a la competició de dobles de més de 60 anys, la parella formada per Farrés i Mora (Horta TT) es van quedar eliminats a vuitens per la parella canària Herández i García, que a la postra seria la parella sotcampiona. La parella Nolis i Figueras van ser eliminats a quarts per Castell i Agea que quedarien campions de la categoria.

A més de 65 anys la parella Pons i Redón van anar passar eliminatòries fins arribar a disputar la final, on van topar de nou amb Madurell i Palau del SCR El Ciervo, pujant al segon caixó del podi.