Triomf dels veterans del Natació a Mataró; el Rem Badalona fa quart en absolut i el Bétulo segon en cadet

0
    41

17/07/2017 – La tercera regata de la Lliga Catalana de Llagut va dur fins a la plata del Varador a més de 800 vogadors de tot Catalunya.

El passat diumenge es va celebrar la tercera regata de la Lliga Catalana de Llagut a Mataró, esdeveniment organitzat pel Club de Rem Capgrossos i la Federació Catalana de Rem.

La prova es va desenvolupar a la platja del Varador i va aplegar a més de 800 vogadores i vogadors provinents de diferents punts de Catalunya. Un total de 14 clubs de rem hi van participar, aportant-hi 53 tripulacions.

En categoria veterà masculí, el gran protagonista de la jornada seria el CN Badalona, vencedor (5:15.53) per davant del Vent d’Estrop Cambrils (5:23.20). El Rem Badalona, per la seva part, també es faria notar assolint la quarta plaça en la final d’absolut masculí, mentre que Bétulo i Natació s’haurien de conformar amb el sisè i el setè lloc de la general.

En categoria absolut femení, el Rem Badalona seria el millor club de la final ‘B’ (cinquè de la general), passant per davant del Bétulo (setè) i del CN Badalona (vuitè).

Entre els vuit primers classificats també s’hi va colar el veterà femení del Nàutic Bétulo, mentre que en categoria cadet els grocs quedarien subcampions (3:02.61) per darrere del Cambrils (2:59.01). El CN Badalona completaria el podi amb un temps de 3:05.75.