Tu, més que mai

  0
  020615 1600x945.jpg

  04/06/2015 – El FIATC Joventut presenta tots els avantatges, descomptes i promocions per ser soci del club a partir de la propera temporada.

   

  Després d’un any molt positiu a nivell esportiu, la Penya vol seguir fent augmentar l’afluència de seguidors que cada cap de setmana es desplacen al Palau Olímpic per donar suport al primer equip.

   

  Amb l’inici de l’estiu, el club ha posat en marxa la primera campanya d’abonats per la temporada 2015-2016, batejada amb el nom ‘Tu, més que mai’. Tots aquells aficionats que s’abonin abans del 15 de juny rebran 40 euros de descompte en productes oficials del club i els que ho facin abans del 30 del mateix mes, n’aconseguiran 20.

   

  A més, fins al 30 d’octubre, els seguidors verd-i-negres podran gaudir d’un conjunt d’avantatges interessants, com el finançament del carnet per als socis actuals (3 o 5 mesos), un descompte del 10% en productes oficials i un descompte del 25% a les famílies a partir de tres abonats sèniors.

   

  Per altra banda, l’entitat posa a disposició dels jubilats (62 anys) una promoció especial, així com descomptes del 50% a persones amb discapacitats. Els nadons (0-1 anys) podran obtenir el carnet de franc, mentre que els socis aturats podran rebre un descompte del 50% de l’abonament.

   

  A banda de gaudir de tots aquests avantatges, els socis del FIATC Joventut també es podran beneficiar de descomptes en productes i serveis dels patrocinadors del club (M-Automoción, Europcar, BP Bonus, Sprinter, ElPeriódico i Conforama). La relació de bonificacions queda detallada en aquest enllaç