TUSGSAL impulsa canvis a diferents línies de la ciutat

  0
  bus electrico.jpg

  15/03/2016 – A partir d'aquest mateix dimarts, les línies B30, B31, B34, B35 i B2 experimentaran canvis.

  TUSGSAL impulsa alguns canvis en la seva xarxa de bus diürn. A partir d'aquest dimarts, la línia B30 i la línia B31 es fusionen en una de sola. Així doncs, tots els autobusos que donaven servei a la B31 passen a fer-ho a la B30, que tindrà una freqüència de 12 minuts els dies feiners.

   

  Amb aquesta millora, es simplifica la xarxa i es garanteix un interval de pas homogeni al llarg del dia mantenint el mateix recorregut que beneficiarà a tots els usuaris i usuàries d'ambdues línies.

   

  L’increment d’oferta de la línia B30 millorarà el servei als dos extrems de línia, una mesura que serà molt benvinguda a la zona de Ramon Berenguer (Sta. Coloma de Gramenet), per on ha deixat de circular la línia B20. El municipi de Montgat també es veurà beneficiat per la millora de freqüència de la línia B30.

   

  Els usuaris i usuàries que gaudiran especialment d'una altra millora són els veïns del barri del Manresà. Per tal de cobrir les parades de la suprimida B31, el tram que fins ara realitzava aquesta línia el passarà a fer la línia B2. Ara, a més de tenir servei els dissabtes i festius, la freqüència en els dies feiners serà de 15 minuts.

   

  A Montgat, s'amplia el recorregut de les línies B34 i B35 per donar servei a la zona nord del Pla de Montgat. Alhora, es millora la connexió amb l'estació de Rodalies de Montgat Nord i l’accés a l'avinguda Turó en sentit Tiana.