TUSGSAL rep el guardó d’AENOR a la seguretat i salut laborals

  0
  tusa.jpg

  25/07/2012 – L'empresa de transports es reconeguda, un cop més, per l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació com un organisme amb una implicació amb la societat més enllà de l'àmbit empresarial.

  La directora de la delegació de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) a Catalunya, Eva Subirà, va entregar dimarts a TUSGSAL un guardó en reconeixement per la preocupació de l'empresa en l'àmbit de la seguretat i salut dels seus treballadors.

   

  Els compromisos de l’empresa de transports badalonina per millorar tots els aspectes de la seva gestió seguint normes de qualitat han estat reconegudes i certificades des del 2001, amb la primera certificació ISO 9001 de gestió de qualitat, reconeixements en l'àmbit de la gestió ambiental (ISO 14001) i la seguretat i salut en el treball (OSHAS 18001 i UNE-EN 13816).

   

  El director de l’Àmbit de Serveis Generals, José M. Parra, va destacar la importància de que en una empresa d'economia social com TUSGSAL es valori i es tingui cura dels treballadors i que hi hagi una implicació amb la societat més enllà de l'àmbit empresarial. Per estandarditzar i dur a terme els objectius de qualitat, TUSGSAL va implantar un Sistema Integral de Gestió (SIG) que es suporta en tres pilars: una gestió empresarial de qualitat, la responsabilitat mediambiental i el compromís amb la seguretat i salut laboral.

   

  Esperanza Bueso, adjunta a direcció general, va rebre el guardó i va agraïr a AENOR la seva confiança i reconeixement.

   

  El responsable del Servei de Prevenció de Riscos Laborals, Carles Salas, va fer extensiu aquest reconeixement a tot l’equip de TUSGSAL.