Un líder inesperat visita Montigalà

  0
  CFB1.jpg

   

  16/09/2016 – En un horari gens habitual, a tres quarts de sis de la tarda, aquest dissabte el Badalona rebrà el primer classificat de la lliga, que no és un altre que el CD Ebro.    

  En un horari gens habitual, a tres quarts de sis de la tarda, aquest dissabte el Badalona rebrà el primer classificat de la lliga, que no és un altre que el CD Ebro.

  Els aragonesos compleixen la segona temporada a la categoria de bronze, van acabar el curs passat en la desena posició del grup segon i enguany, al grup tercer, han començat sorprenent. Sense estridències, sabent sempre el que han de fer, els futbolistes que entrena Emilio Larraz aprofiten al màxim les seves qualitats i minimitzen el rival. Així va ser com van guanyar a la Nova Creu Alta, en la primera jornada, i a casa, contra el Llagostera i l'Eldenc. I així va ser també com van ser capaços d'empatar a domicili, marcant tres gols, amb el València B.

  L'inhòspit camp de Montigalà podria ser un bon lloc perquè l'Ebro es tanqui a veure-les venir. Ben segur que el Badalona haurà de trobar la manera desfer la teranyina que voldrà teixir el conjunt de Saragossa. En tot cas, a Sant Adrià, contra l'Espanyol B, va quedar clar que Manolo  González disposa de més recursos ofensius que en temporades anteriors. Xiularà el partit l'àrbitre balear Sebastián Ripoll Solano.