Una quarantena de locals participen de la II Ruta de la Tapa de Badalona

  0
  IMG_6470.JPG

  10/07/2014 – Badalona acull la II Ruta de la Tapa de l’11 al 20 de juliol; cada tapa, acompanyada d’un quinto de cervesa San Miguel, tindrà un preu recomanat de 2,20 euros.

  Badalona acollirà la II Ruta de la Tapa de l’11 al 20 de juliol. Aquest esdeveniment gastronòmic està promogut per l’empresa San Miguel en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la Federación Española de Hostelería y Restauracion (FEHR). Els 39 establiments que participen en la iniciativa, vuit més que l’any passat, oferiran tapes com amanida d’ibèrics, marinat de patata amb pop, papas arrugás amb mojo picón o mini burguer amb parmesà, entre molts altres. Cada tapa, acompanyada d’un quinto de cervesa San Miguel, tindrà un preu recomanat de 2,20 euros.

   

  La Ruta comptarà, a més, amb un concurs per valorar, per votació popular, les millors tapes de l’esdeveniment, en funció de criteris com presència, qualitat, elaboració i quantitat. Tenint en compte aquests aspectes, els mateixos assistents valoraran amb una nota de 0 a 5 les propostes dels establiments participants. El guanyador, que l’any passat va ser el restaurant La Góndola, participarà a la Fira de la Tapa de Barcelona com a representant badaloní. La votació s’efectuarà a través de l’aplicació https://www.estamosdetapas.com. En aquesta mateixa pàgina web hi ha informació detallada de la ruta amb el llistat complet dels establiments, l’adreça dels locals i els productes que ofereixen.