Ús preferent durant 25 anys i vies d’acord pel rendiment de la publicitat

  0
  Captura de pantalla 2017-01-10 a la(s) 15.17.29.png

  10/01/2017 – Presentem els detalls de l’esborrany de conveni d’ús de l’estadi que la massa social del CF Badalona haurà d’aprovar en assemblea.

   

  Un total de 15 mesos han durat les negociacions entre l’Ajuntament de Badalona i el CF Badalona per elaborar un esborrany de conveni d’ús del nou estadi municipal que pugui ser atractiu per a les dues parts. En l’última reunió celebrada aquesta setmana, els dos actors de la taula de negociacions van acordar la redacció del document que l’assemblea de socis del club escapulat haurà de ratificar el pròxim 18 de gener per tal que el Badalona pugui estrenar el camp a finals de mes. Abans, però, també caldrà que el conveni passi per un Ple Extraordinari, últim pas previ a l’aprovació definitiva.

   

  La redacció del Diari de Badalona ha tingut accés al document que la massa social del CF Badalona haurà de votar. El conveni redactat al costat de l’Ajuntament dona ús prioritari de l’estadi municipal a l’entitat presidida per Miguel Ángel Sánchez durant els pròxims 25 anys. Aquesta prioritat d’ús inclou el repartiment preferencial d’oficines i despatxos per tal de garantir el millor funcionament esportiu possible del club.

   

  A més, l’Ajuntament garanteix que l’explotació de tots els espais no esportius de la instal·lació (bars o altres elements susceptibles de ser comercialitzats) ho siguin amb caràcter preferent per part del CF Badalona. Segons el conveni pendent d’aprovació, el rendiment econòmic que se n’obtingui serà destinat al foment del programa formatiu del futbol base. En relació al manteniment, les actuacions ordinàries aniran a càrrec de qui ostenti el dret d’ús, mentre que les extraordinàries seran abonades pel Consistori.

   

  Drets d’imatge i publicitat

   

  L’esborrany de conveni redactat per l’Ajuntament i el CF Badalona també compta amb diversos punts dedicats als drets d’imatge i a la publicitat. El club estarà obligat a respectar el nom propi de la instal·lació (Estadi Municipal de Futbol de Badalona), ja que l’Ajuntament es reserva el dret d’imatge del camp. En tot cas, la seva explotació per part del CF Badalona requeriria d’un acord previ entre les dues parts implicades. 

   

  Sobre la gestió de la publicitat, el conveni dictamina que aquesta restarà inclosa en l’encomana que l’Ajuntament realitzarà a ENGESTUR S.A, empresa municipal que podrà establir vies de col·laboració i/o acords amb el CF Badalona.

   

  Disposició del terreny de joc

   

  La totalitat de l’organigrama de categories del CF Badalona entrenarà i jugarà al nou estadi i al camp de futbol de Montigalà. Cal destacar que, segona el conveni, les categories inferiors a cadet es continuaran exercitant a Montigalà.

   

  Carta de patrocini?

   

  Per acabar, el conveni d’ús encara pendent de ser ratificat garanteix que el CF Badalona rebrà una subvenció directa de 100.000 euros per temporada. De la mateixa manera, l’Ajuntament està interessat en estudiar i posar en marxa la figura del patrocini del club com a mitjà de promoció de la ciutat.

   

  Un cop quedi aprovat pel Ple, el conveni entrarà en vigor i tindrà una vigència de quatre anys amb les pròrrogues que legalment corresponguin.