Vent en popa i a tota vela (75-92)

0
    33
    25/04/2018 – Llançats cap a la permanència. Cinquena victòria en sis partits del Divina Joventut, que segueix remuntant i traspassa tota la pressió als seus rivals directes. L’UCAM Múrcia va comprovar de primera mà la transformació radical que ha experimentat l’equip verd-i-negre en les darreres setmanes i va acabar absolutament destarotat davant de l’allau de joc dels de Carles Duran, que un cop més van trobar en Nico Laprovittola el seu far. L’argentí segueix impartint el seu mestratge i va signar l’enèsim recital, amb 27 punts, 8 assistències i 34 de valoració.
    El triomf, però, va tenir molts més noms propis. En un mal dia de Jordan en atac, i contra un equip com el murcià que destaca pel seu gran potencial atlètic, Simon Birgander es va doctorar amb 12 punts i 9 rebots, formant un gran tàndem interior amb Tomasz Gielo (12 i 6) en els minuts decisius. Demitrius Conger, que partit a partit segueix reivindicant-se (15 de valoració), i Patrick Richard van completar el cinc que va jugar tot l’últim quart, on la Penya, impecable en l’apartat defensiu, va sentenciar amb un parcial d’11-27.
    Ovie Soko (21 punts) i Hannah (14 punts, 10 assistències i 25 de valoració) havien estat un malson fins al tercer quart, però com tot el Múrcia van acabar rendits a la superioritat dels verd-i-negres. Queden quatre partits per tancar la temporada i tres seran a casa, començant per la visita del València aquest diumenge. El factor Olímpic, doncs, serà decisiu per rematar la feina.
    L’examen de Múrcia, aprovat amb nota, també ens deixa la confirmació que l’equip ha canviat totalment el xip mental i no es desconnecta mai. Ni en els pitjors moments, com en un tercer quart on les coses no estaven rutllant (62-55), amb un Jordan molt descentrat. Una defensa zonal va servir de punt d’inflexió, l'equip va eixugar el desavantatge abans de tancar el tercer quart (64-65) i en els darrers deu minuts ja va posar la directa cap a un triomf de molts quirats.