Victòria del Juvenil al camp del Gavà

0
    21

08/12/2012 – Els nois de Robert Cuesta van tornar a trobar sensacions positives vencent a domicili al Gavà per 1-2. Gual i Cáceres van fer els gols del Badalona

El grup tercer de la Divisió d'Honor Juvenil va disputar dijous la quinzena jornada del campionat de lliga. Precisament, la darrera de la primera volta del curs. I va acabar sent un dia fantàstic pels interessos del Badalona, qui va vèncer el seu partit i alhora va veure com molts dels seus rivals directes per la segona posició van punxar de manera inesperada. La victòria era important pels de Robert Cuesta, tant en l'aspecte pràctic de la classificació com en l'apartat anímic. L'equip havia empatat el passat cap de setmana a casa contra el Menorca. I en el compromís anterior, s'havia caigut al camp del Nàstic de Tarragona. Els tres punts finals, que a més van arribar a través d'una nova remuntada, reforcen la moral de la plantilla i alhora apropen el conjunt de Cuesta a la preuada segona plaça.

El Gavà va aprofitar als pocs instants de partit una errada de la defensa escapulada per avançar-se en el marcador. Era massa d'hora per rebre un gol, només havien passat un parell de minuts. Però això era en realitat positiu, perquè el Badalona tenia tot el partit per remuntar. I d'aquesta manera s'ho va prendre l'equip, disposat i decidit a donar-li la volta al marcador. Els de Cuesta van fer-se amos del partit i van arribar amb perill a la porteria rival. La recompensa va arribar poc abans del descans, amb un gol de Gual.

Lluny de conformar-se, el Juvenil badaloní volia més. El Gavà començava a veure les orelles al llop i va pensar que potser els calia aguantar el resultat i mirar de sorprendre en alguna jugada aïllada. Però contra el conservadorisme local, el Badalona va contraprogramar atac, decisió i empenta. Sense pressa, fent les coses amb seguretat, el Badalona va trobar a un quart d'hora del final l'1-2. Va ser gràcies a un gran xut de Cáceres. L'equip va veure's obligat a jugar els deu minuts finals amb un home menys. Però això no va inquietar ni una mica als de Cuesta.

Dels rivals directes del Badalona en la lluita per la segona posició, només el Saragossa va guanyar. Justament, els de Cuesta visitaran als aragonesos aquest diumenge. L'Espanyol i el Girona van perdre i la Damm i el Mallorca van empatar entre si. Això comprimeix més la parta alta del grup. L'Espanyol és segon amb 31 punts, el segueixen amb 30 Mallorca i Saragossa, amb 28 Badalona i Girona i amb 26 la Damm.