Victòria dels taurons de Badalona contra un dur oponent

  0
  Rugby.JPG

  14/03/2016 – Els badalonins guanyen a Can Ferrater per 35 a 27 al CN Navata de l'Alt Empordà.

  Els taurons de Badalona continuen aspirant a fer un bon paper en la tercera divisió del rugby català i han aconseguit aquest diumenge, al Camp de Can Ferrater, una nova victòria davant el CF Navata, que els consolida per ocupar una de les primeres places de la tercera divisió del rugby català. Una fita important aquesta, si es té en compte que aquest any ha estat el retorn de l'equip a la categoria sènior.

   

  El partit ha estat tremendament disputat i ha tingut dues grans fases clarament diferenciades. Durant la primera part, el Badalona ha dominat el joc i la possessió de la pilota amb una davantera més petita físicament que la del CF Navata.

   

  El resultat, parla per si sol, el Rugby Club Badalona ha aconseguit, al final dels primers 40 minuts, un parcial de 30-8.

   

  L'escenari ha canviat completament amb l'inici de la segona part. Els taurons van baixar en el seu rendiment i efectivitat i els d'Alt Empordà han sabut jugar bé les seves cartes. Durant força estona, els taurons han hagut de defensar-se amb ungles i dents davant un equip que volia superar-lo físicament.

   

  Un parell d'errors de placatge van provocar que el resultat parcial, en aquesta segona part, fos de cinc punts pel Badalona i 19 pel Navata.

   

  De totes maneres, aquest diumenge la davantera dels badalonins ha sabut plantar clara als vuit davanters del Navata que eren superiors físicament. Els d'Alt Empordà ho sabien i ho han aprofitat per desenvolupar el seu joc.

   

  La majoria de jugades d'atac dels badalonins han estat protagonitzades per la línia de tres quarts que havia desplegat un joc d'atac molt dinàmic i vigorós sobre la gespa del Can Ferrater.

   

  Destacar el paper del jugador Yakubu Sala, de nacionalitat ghanesa, que ha protagonitzat grans jugades d'atac, la distribució del joc d'atac a càrrec del segon centre, Ulises Gómez i la seguretat en les recepcions de Carles Moline.

   

  Pel que fa la classificació, tot continua igual, el Badalona està obligat a guanyar els tres partits que falten i cal que punxi el seu principal rival del Barcelonès Nord, els Dragons de Santa Coloma, si vol aspirar a guanyar aquest campionat.