Villacampa diu que complirà tot el mandat fins el 2016

  0
  consell.jpg
  26/06/2013
  El president del Joventut ho ha confirmat hores abans de la junta general de Baspenya, el màxim accionista del club. "Estic més il·lusionat que mai" ha confessat tot i afegir que "hi ha gent que des de fora ha parlat molt des de fa temps per entrar i quan ha arribat el moment s'ha fet enrere".
  Puig, Pliego i la gerenta, Rosalia Pinet, seguiran. La resta del consell es renovarà.

  El consell patirà una renovació total
  A
  ixí són els números segons Villacampa
  F
  iatc renovarà dues temporades més
  La prioritat del club és la parella Maldonado-Samaniego
  L
  a junta de Baspenya es va trobar amb el peix venut

  El president del Joventut SAD, Jordi Villacampa, complirà els 3 anys i mig que li queden de mandat

  Tot i que com el propi Villacampa ha recordat, "aquest consell havia pres la decisió de plegar en diverses ocasions", diu haver-se vist obligat a continuar per evitar "un buit insalvable a la SAD".

  En aquest sentit ha carregat contra Marcel Riera, el president del grup màxim accionista de la Penya, que celebra la junta d'accionistes aquesta mateixa tarda, i que havia fet un pas endavant per assumir la responsabilitat, però el va desfer en veure la realitat econòmica del club.

  Segons Villacampa, "hi ha gent que des de fora ha parlat molt des de fa temps per entrar i quan ha arribat el moment s'ha fet enrere". 

  El president verd-i-negre ha volgut recordar que van avisar de la intenció de plegar amb antelació perquè "la gent que estava fora entrés tranquil·lament, sense traumes", i que "l'entitat està per sobre les nostres figures". 

  Tenint en compte que haurà de continuar, Villacampa ha assegurat estar "més il·lusionat que mai" i que "sempre he estat un competidor nat que mai s'arruga davant els projectes i per la Penya ho faig". 
  "Entomo el mandat, seguirem treballant, la Penya seguirà bé i estarem tots contents", ha volgut aclarir. 

  En clau econòmica, ha matisat que el deute fixat al pla de viabilitat és de 9.8 milions però que "hi ha projecte i viabilitat". 
  Segons el president, 8,2 milions tenen una garantia real amb els terrenys en propietat i el contracte signat amb Mercadona, que fa uns mesos la Penya negava que existís.

  A més, ha confessat que "s'està treballant en diverses vies de finançament" i que el patrocinador principal, Fiatc, renovarà per dues temporades més de la que ja té signada.
  "Tindrem patrocinador i abonats, els ingressos més importants durant les properes 3 temporades", ha intentat tranquilitzar.

  Sobre el deute als jugadors, ha explicat que es deuen 3 mesos d'aquesta temporada tot i que altres fonts afirmen que es deu un 45% del sou d'aquest any i una part de la passada temporada. En aquest sentit, Villacampa ha dit que "els jugadors estan tranquils", però no ha pogut assegurar que jugadors i personal del club hagin cobrat el que se'ls deu abans de començar la propera temporada.

  En clau esportiva, Villacampa ha reconegut que la prioritat del club és seguir amb el tàndem Maldonado-Samaniego i que Jordi Martí, fins ara cap de cantera del club, passarà a ser el director esportiu.

  La renovació també arribarà a l'àmbit institucional. Villacampa continuarà amb els consellers Puig i Pliego i amb la gerenta Rosalia Pinet

  La resta de membres plegaran i seran substituïts per noms que no han transcendit però que seran de l'entorn de la Penya i de Villacampa.

  La reacció del president verd-i-negre arriba hores abans de la junta general de Baspenya, i si més no, significa un desbloqueig pel que fa a la situació esportiva de tot el club, que va enrederida.