Villacampa i Riera no acosten posicions pel relleu de la Penya

  0
  59
  villacampa2.JPG

  14/06/2013
  Les opcions de canvi són mínimes però es continua treballant a 3 bandes: club, Riera i administracio

  El futur del Joventut de Badalona segueix sent molt incert.
  Tant que a dia d’avui és molt difícil saber qui dirigirà la nau la propera temporada.

  Com avançàvem la setmana passada, Marcel Riera va fer un pas enrere en les seves aspiracions per rellevar Villacampa i des d’aquell moment, res ha millorat en favor d’una transició tranquil·la, com el club volia des de l’inici.

  Els actuals dirigents de la Penya no han rebut bé la frenada en sec de Riera, que si bé era capaç d’assumir una sèrie de riscos per entrar al club, li han desaconsellat l’entrada en aquestes condicions.

  La decisió del president de Baspenya ha fet créixer el nerviosisme de l’actual junta i ha creat un ambient poc propici per seguir dialogant.
  De fet, les reunions posteriors a l’anunci de Riera han estat curtes, gens productives i han viscut moments de tensió.
  A hores d’ara, les dues postures no han tornat a fer cap pas per acostar-se i segueixen molt distants.

  El no de Marcel Riera a entrar en aquestes condicions és molt ferm, tot i rebre moltes trucades amb promeses d’ajuda.
  Riera s’ha reunit amb diferents partits polítics per trobar solucions, i és que tothom vol ajudar en la situació tant greu en la que es troba la Penya.

  El cas però, és que Riera demanava dèficit 0 per aquest curs, el primer després de la sortida del concurs, però s’estima que se n’ha generat un de gairebé 2 milions.

  La Penya té encara té 15 dies per aconseguir uns diners que equilibrin el pressupost d’aquesta temporada, i d’aquesta manera complir la demanda de l’única persona que s’ha postulat per dirigir el club.

  De no ser així, tot apunta que Villacampa seguirà al capdavant i haurà de seguir buscant solucions per resoldre els problemes de tresoreria, que tard o d’hora ofegaran el club.