Vives: “Haurem de plantejar un partit amb molt de contacte”

  0
  MAN-JOV (17).JPG

  18/10/2013
  El base verd-i-negre creu que per competir amb els blaugranes caldrà un partit "amb molt de contacte" i "ser molt rigorosos tàcticament"

  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, ha parlat de la situació de l'equip després de la derrota a Manresa i de com cal afrontar el derbi de diumenge (12:30 Esport3) contra el Barça. 

  Vives ha reconegut que la derrota al Nou Congost "va fer mal" però alhora creu que "no perdrem les bones sensacions de la pretemporada" i està segur que "no s'ha oblidat tot el treball que hem fet fins ara tot i que hem de plantejar-nos-ho partit a partit".

  De cara al partit contra el Barça, el director de joc verd-i-negre diu que del matx de lliga Catalana disputat fa 9 dies, a l'equip li va quedar clar que "els petits errors que fas ells te'ls marquen molt". Per competir, apunta Vives, "cal ser molt rigorosos tàcticament, no fer errades en defensa, intentar córrer i jugar amb la nostra filosofia de joc". 

  A més, el base considera que per aturar el ritme anotador dels de Xavi Pascual caldrà "fer un partit amb molt de contacte, molt dur, i que la gent s'impliqui perquè ells notin la pressió", ha afegit. 

  Vives, que va fer 22 punts i 27 de valoració a la final de la lliga Catalana, jugarà diumenge el 1r partit oficial contra els blaugranes.