Vives: “L’he llançat com sempre, no m’ha tremolat el canell”

  0
  vives.jpg

  04/11/2013
  El director de joc va dir que a l'equip li va faltar "estar més fi als minuts finals" però creu que cal valorar que "hem competit contra un gran equip"

  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, va reconèixer que la derrota d'ahir contra l'Unicaja "fa molt de mal" però alhora va ser capaç de veure que "hem competit contra un gran equip". 

  "Al final els petits errors et marquen", va repetir Vives tal i com havia dir després del partit contra el Barça, "i ens ha faltat una mica de sort, concentració, i potser hem arribat massa cansats".
   El director de joc verd-i-negre també admet que "és probable que ens falti un punt d'experiència" i va recordar que en aquestes situacions, a la temporada passada "teníem l'Albert Oliver, que ens treia endavant aquests partits igualats". 
  "Tot i això, crec que aprendrem a guanyar aquests partits", ha sentenciat en referència a aquest tema.

  Pel que fa al 2n tir lliure errat a falta de 3,6 segons, que hauria empatat el matx, Vives va dir que "l'he llançat com sempre, no em va tremolar el canell", i que si bé "no sóc un jugador que revisi la imatge després del partit", si que ha estat una situació que "ha fet molt de mal".

  Per últim, el jugador del planter ha valorat els molts minuts (36) que ha tornat a estar a pista. "Potser el dia del GBC vaig acabar més cansat", explica, "però avui m'he sentit bé al tram final".