Vives: “No em sento base suplent”

  0
  vives.jpg

  27/09/2013
  El base del planter diu no sentir-se suplent de Cochran, del qui ha elogiat "la seva rapidesa, el tir exterior i la defensa"

  El director de joc del Fiatc Joventut, Guillem Vives, ha passat revista a les primeres setmanes de treball, ha parlat de la relació amb Salva Maldonado i del seu nou company de posició, Nik Cochran.

  Vives, que aquest any jugarà la primera temporada sencera amb el 1r equip, ha parlat del rol que espera tenir aquesta campanya. "No em sento base suplent, simplement em sento base de la Penya", ha declarat, "i el que vull és jugar i fer que el meu equip guanyi el màxim de partits possibles", ha afegit.

  Sobre el seu company de posició, el canadenc Nik Cochran, ha dit que "és un jugador ràpid, amb bon tir exterior i defensor". "Intentaré aprendre d'ell el màxim, i ajudar-lo en tot el que pugui", declara.

  Vives també ha comentat l'estil de joc que està intentant aplicar Maldonado, una forma de jugar que "personalment em va molt bé perquè juguem amb velocitat i amb espais". "Crec que en salva ens coneix molt bé i està fent el millor per l'equip", ha matisat.

  El base verd-i-negre també ha parlat de la defensa exterior, que aquest any ha de ser una de les senyes d'identitat de l'equip: "som jugadors agressius i bon defensors. Recuperar pilotes ens ajudarà a fer punts fàcils, i en general defensa millor ens ajudarà en atac", ha conclòs.