Vives: “Va ser el partit més important dels que hem jugat”

  0
  JOV-OBR (15).jpg

  11/11/2013
  El director de joc creu que la victòria té un valor afegit al ser contra un rival directe i ha desacat la feina de Cochran i Kirksay

  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, també ha analitzat el que va donar de si el 1r triomf de l'equip a l'Olímpic. 

  El director de joc verd-i-negre considera que el matx contra els gallecs "va ser el partit més important que hem jugat perquè necessitàvem la victòria i perquè era un rival que estarà en la mateixa zona de la classificació que nosaltres". 
  Vives ha destacat la defensa de l'Obradoiro, que "era difícil per nosaltres perquè no ens l'haviem trobat" i que "no ens va deixar jugar com volíem".

  Després de fer 2 molt bons partits a casa amb derrota, i de no tenir el dia el passat dissabte, el base ha remarcat que "tant en els partits bons com dolents individualment, el que vull és que l'equip guanyi". "Me'n vaig anar content a casa", ha apuntat.

  També ha tingut paraules per dos companys en concret. El primer, Nik Cochran, amb el que comparteix posició, i del que ha dit que "va quedar clar que ell és un jugador molt important per l'equip", i el segon, Tariq Kirksay, que "ens va dir que seria el nostre referent i dissabte ho va ser". "El que fa en Tariq té molt de valor", ha sentenciat Vives.