Vives: “Veure els Play Off des de casa farà mal”

  0
  1314_JOV-PAM (7).jpg

  27/05/2014
  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, ha lamentat que l'equip no pugui ser a l'eliminatòria pel títol i accepta el repte de dirigir el projecte de l'any vinent

   

  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, ha lamentat que l'equip no pugui ser a l'eliminatòria pel títol i accepta el repte de dirigir el projecte de l'any vinent

  Sobre l'últim partit: "Estem contents d'acabar així la temporada així i de gaudir un partit com aquest a l'Olímpic".

  Sobre el Play Off: "No vam fer els deures en els partits a casa i això ens ha acabat costant no entrar-hi. Veient el joc d'avui s'ha vist que podíem ser-hi. Veure els Play Off des de casa em farà mal, però quan passi el temps potser valoraré més el que hem fet".

  Sobre les paraules de Maldonado, que afirmava que els finals ajustats han servit de molt als joves: "Hi estic d'acord. Un dels objectiu per l'any que ve és jugar millor els minuts finals i prendre millors decisions per l'equip. Probablement ha estat la diferència entre ser al Play Off o no. I tant que podem ser més exigents. Sempre hem de mirar de millorar"

  Sobre la continuïtat de l'equip: "Com més mantinguem el bloc més conceptes que vol el Salva ja els sabrem. Els joves que hem pujat hem aprés molt i els que han anat traient el cap també".

  Sobre els plans per l'estiu" Ara toca descansar una mica. És un estiu lliure sense seleccions i milloraré tot el que pugui individualment".

  Sobre el comiat de l'any amb l'afició: "Ens fa molta il·lusió la trobada del dimecres. Nosaltres mirarem d'estar atents a tothom perquè la gent surti contenta".