Zurbarán finalitza la seva XIII Setmana Cultural

  0
  secret bar zurbaran filmets 078.JPG

  18/11/2013 – Aquest cap de setmana ha tingut lloc el punt i final a la Setmana Cultural de Zurbarán amb la cloenda del Certamen Internacional de Pintura i el dia del soci. 

  Aquest cap de setmana ha tingut lloc el punt i final a la Setmana Cultural de l’associació cultural extremenya Zurbarán de Badalona, que enguany ha arribat a la 13a edició.

   

  Dissabte, es va fer entrega de premis del XII Certamen Internacional de Pintura al Centre Cívic de La Salut, on un trentenar de quadres d’arreu d’Espanya s’han exposat al mateix centre del 7 al 16 de novembre. El guanyador del certamen d’enguany ha estat Julio García i els finalistes han estat Felipa Fernández i Luis Montaña.

   

  A l’acte de cloenda van assistir la directora general de Patrimoni Cultural del Govern d’Extremadura, Pilar Medino, i l’alcaldessa de Fuente de Cantos (Badajoz), Carmen Pagador. Les dues institucions van felicitar a l’entitat per “la unió que realitzen entre la cultura catalana i extremenya”. També van ser presents el president de la Federació d’Entitats Extremenyes a Catalunya (FAEC), Manolo Guerrero; la responsable del Servei de Programació i Dinamització d’Activitats de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Suñol, i regidors de l’Ajuntament de Badalona.

   

  Per altre banda, diumenge a la seu de l’entitat, ubicada al carrer de Víctor Balaguer, s/n, es va celebrar el dia del soci on es va realitzar una demostració de pintura ràpida, l’entrega de premis de poesia, fotografia i de postals de Nadal.