Zurbarán realitza una obra teatral en marc de la seva Setmana Cultural

  0
  6.JPG

  11/11/2013 – 'La mujer del mandil de seda' va ser l'obra que va representar la Coral Zurbarán dissabte al Centre Cívic de La Salut. 

  ‘La mujer del mandil de seda’ va ser l’obra teatral que l’associació extremenya Zurbarán de Badalona va realitzar el passat dissabte al Centre Cívic La Salut en marc de la seva XIII Setmana Cultural.

   

  L’obra,  dirigida per Bruno Najera i representada per la Coral Zurbarán, estava inspirada en el romanç llegendari extremeny i va tenir un final amarg que segons l’entitat li ha servit per reflexionar i emocionar.

   

  Per altre banda, José López Leon, un dels fundadors de Zurbarán i pregoner de la Setmana Cultural d’enguany” va destacar que “l’associació està transmetent l’educació de la nostra cultura extremenya”. Pel que fa la seva presidenta, Maria Angeles Pino va remarcar que “Zurbarán és sinònim de cultura i bon art; pilars de la nostra entitat”.

   

  Aquesta Setmana Cultural finalitzarà el proper diumenge, 17 de novembre, a la seu de l’entitat on tindrà lloc el dia del soci amb la demostració de pintura ràpida, entrega de premis de poesia, fotografia i de la postal de Nadal.