El Centre Parroquial s’enroca i insisteix en no tancar l’edifici

    0
    31
    centre parroquial_0.JPG

    23/07/2012 – Els responsables asseguren haver començat a dur a terme reformes estructurals que comunicaran d'immediat a l'Ajuntament; en cas de persistir la voluntat de tancament, el centre avisa que anirà a judici i durà a terme mobilitzacions socials.

    El Centre Parroquial Sant Josep no accepta les condicions que volen imposar Arquebisbat i Fundació Sant Josep. Els responsables afirmen que no hi ha “prou deficiències perquè des de la Fundació i Parròquia es demani el tancament” i subratllen que els desperfectes “no són pitjors que els que hi ha a sota de la mateixa església, dels quals no se’n parla”.

     

    Els seus administradors es neguen rotundament a clausurar el centre així com així i asseguren haver començat a treballar en la millora del sistema i infraestructura elèctrica, del sistema d’extintors i de les vies d’evacuació de l’edifici, a més d’haver tancat el teatre per les seves greus deficiències i vigilar de forma estricta les qüestions d’aforament. “De manera immediata”, anuncien, presentaran a l’Ajuntament, a qui continuen assenyalant com administració competent, l’informe de les millores.

     

    Així mateix, el centre ha manifestat que “disposa des de fa molt temps de les assegurances de responsabilitat civil necessàries per cobrir qualsevol eventualitat que pogués succeir”, en al·lusió a la demanda que l’Arquebisbat efectuava en el comunicat de la passada setmana.

     

    En cas de persistir la voluntat de tancament per part de Fundació, Arquebisbat i Parròquia tot i realitzar les millores en les instal·lacions, els responsables del centre ja han avisat que els seus advocats treballen “per defensar els interessos socials de l’associació i demanar responsabilitats a la propietat”, és a dir, a la Fundació Sant Josep, a més d’insinuar possibles mobilitzacions socials. No obstant això, reiteren “amb fermesa” la intenció “de dialogar per trobar un camí d’entesa” i no veure’s “abocats en un procés judicial i de mobilitzacions socials”.