Divendres de passió

  0
  50
  image.jpg
  02/04/2015 – En un dels partits avançats de la jornada 32, que es podrà veure per televisió a Esport 3, aquest divendres, a les set de la tarda, el Badalona visitarà el Reus, un rival directe en la zona alta de la ival directe en la zona alta de la taula. 
   
  El duel determinarà quines són les opcions de tots dos equips d'entrar en el play off, ja que després només quedaran sis jornades per al final del campionat. Tant els roig i negres com els escapulats arribaran adolorits per culpa dels resultats del darrer cap de setmana, en què van caure per golejada. El Reus ho va fer per 3-0 a L'Hospitalet i el Badalona per un contundent 0-4 a Montigalà, contra l'Olot. Un marcador que, ben segur, provocarà canvis en l'alineació de Manolo González. El tècnic gallec rumiava aquesta setmana si sortiria amb un 4-4-2 o amb un 4-2-3-1. En tot cas, tindrà tots els seus jugadors disponibles, excepte Edu Silva, encara amb molèsties.
   
  A Reus, per altra banda, estan preocupats per l'estat de la gespa del camp municipal, malmesa per l'ús incívic d'alguns dels participants del Saloufest. En tot cas, miraran de trobar el màxim suport amb la mateixa iniciativa que el Badalona: regalant una entrada a tots els abonats perquè portin més públic. Xiularà l'àrbitre murcià Francisco Alejandro Navarro Fuentes.