L’Urban supera la primera prova

0
    50

05/09/2012

El C.E Urban ha passat a quarts de final de la Copa Badalona en vèncer el Cultural per 73 a 81. Paco Pardos i Pere Coromines van ser els millors amb 24 i 20 punts respectivament. Els de Canyadó jugaran dissabte a La Plana a les 17:45 contra la Minguella.

El C.E Urban va vèncer al Cultural per 73 a 81 a la ronda prèvia de la Copa Badalona i serà als quarts de final de La Plana per jugar contra la Minguella el dissabte a les 17:45. L'equip de Canyadó va trencar el partit a la segona part des de la línia de tres, amb 6 triples al tercer quart.

Al acabar els 30 primers minuts, l'Urban guanyava per 54 a 64, però la Cultural encara tenia molt a dir 4 punts seguits de Mas de Xaxars van capitanejar un parcial de 8 a 0 per tornar a igualar el matx. Però novament va aparèixer Paco Pardos, el millor de l'Urban amb 24 punts tot i una lesió al genoll, per anotar-ne 11 a l'últim quart i sentenciar el partit.