Ja hi ha calendaris de categories preferent

  0
  logo fede catalana allargat.jpg

  05/09/212

  12 equips de la ciutat, entre masculins i femenins, jugaran per ser el millor de Catalunya

  La Federació Catalana de Bàsquet ja ha fet públics els calendaris de categories Preferent. El cap de setmana passat es van fer les fases per accedir-hi i dels 6 equips de la comarca que van participar, 4 van aconseguir l'objectiu. 

  A la categoria júnior masculí preferent, la Penya i l'Ademar són al grup 1 amb el Barça, el Tarragona, el Sant Josep Girona, l'Hospitalet i el Cornellà. 
  Els dos equips de la ciutat es veuran les cares a la jornada 2 (22 de setembre) a l'Olímpic i a la 9 (1 de novembre) a La Plana. 
  El Penya-Barça serà a la jornada 4 (7 d'Octubre) al camp dels blaugranes, i a la 11 (17 de Novembre) a l'Olímpic.
  El Sant Josep ha estat enquadrat al grup 2 amb el Mataró, el Sabadell, el Sedis, el Lleida, el Sant Cugat, el Jac Sants i el Mollet. Els parroquials debutaran a casa contra el Mollet.
  A la categoria cadet preferent, la Penya és l'únic equip del grup 1 que també compta amb el Barça, l'Hospitalet, el Sant Josep Girona, el Manresa, el Tarragona, l'Olost i el cadet B del Barça. Verd–negres i blaugranes s'enfrontaran a la jornada 5 (12 d'octubre) a l'Olímpic i a la 12 (24 de novembre) al camp del Barça.
  En el grup 2 hi haurà el Sant Josep i el Montgat acompanyant el Cornellà, el Santfeliuenc, el Jac Sants, el Mataró, el Sant Nicolau i el Sese. 
  Montgatins i parroquials jugaran la jornada 4 (7 d'Octubre) a Sant Josep i la 11 (17 de Novembre) a Montgat.
  En bàsquet femení, Joventut i Femení Sant Adrià estaran al grup 1 de júnior preferent. Verd-i-negres i adrianenques es veuran les cares a la jornada 4 (6 d'Octubre) a Sant Adrià i a la 11 (17 de Novembre) a La Plana, en un grup en el que també hi són l'unigirona, el Mataró, l'Arenys, el Tarragona, l'Hospitalet i el segle XXI.
  Al grup 2 hi ha el Draft Gramenet de Santa Coloma que debuta contra el Vilanova i comparteix grup amb el Lima Horta, el Cornellà, l'Almeda, el Geieg, el Boet mataró i el Terrassa. 
  També en categoria femenina cadet hi ha representació de la comarca. Tant el Sant Adrià A com el B estaran a la categoria preferent i debuten entre elles el 15 de Setembre. Les acompanyaran l'Almeda, l'Unigirona, el Geieg, el Cornella, el Mataró i l'Arenys.
  Al grup 2 hi jugarà el Joventut femení amb el Vilanova, el Sant Fruitós, l'Igualada, el Viladecans, el Tarragona, el Boet i el Granollers.