Joan Herrera dóna un impuls a ICV-EUiA en els barris de Llefià i La Salut

    0
    40
    IMG_2650.JPG

    05/10/2012 – El secretari general d'Iniciativa omple a vessar una cafeteria de Llefià en la que ICV-EUiA va organitzar un acte que permetia la participació i interactuació dels assistens.

    El secretari general d’Iniciativa, Joan Herrera, va ser ahir el nucli d’atenció d’un acte al barri de Llefià organitzat pel grup municipal d’ICV-EUiA i presentat per la presidenta local, Aïda Llauradó. Els veïns de la zona van omplir fins l’últim racó del Cafè Blues, prop de la parada de metro de La Salut, on es va dur a terme una tertúlia en la qual tothom va poder dir la seva entorn als temes més candents de la política actual. 

     

    Herrera, proper candidat de la coalició ecosocialista a les eleccions del 25 de novembre, va deixar clar que els verds fan una aposta clara pel dret al referèndum sobre l’autodeterminació i per una oportunitat històrica per Catalunya de demostrar la seva voluntat nacional. Tot i així, va recordar que als comicis anticipats també s’haurà de decidir si donar continuïtat a les polítiques de retallades de Convergència i Unió o optar per alternatives existents que no debilitin més l’Estat del Benestar, com les que proposa Iniciativa. “Ara més que mai hem de donar a conèixer les alternatives a les persones que pateixen més, defensant l’Estat del Benestar i les mesures que asseguren la igualtat d’oportunitats en un país cada dia més injust”.

     

    El secretari general d’Iniciativa va parlar en tot moment de “distribuir esforços”, en una contundent reclamació de responsabilitats tributàries als rics, de persecució als fraus i paradisos fiscals, i de major gravació de l’energia nuclear. Herrera va posar com exemples clars de desenvolupament i estalvi els pressupostos d’Hollande, on bona part de l’ajust monetari recau sobre les grans fortunes, i l’Estat del Benestar de Finlàndia, que als 90’ va sortir d’una greu crisi laboral invertint i apostant per l’Estat del Benestar.