Cap de setmana de música i dansa al Zorrilla amb Gelabert i Juan Perro

    0
    juan-perro20802.jpg

    05/10/2012 – El ballarí i coreògraf Cesc Gelabert actua aquesta nit; demà, a la mateixa hora (21h), Juan Perro posa en escena el seu duo amb Joan Vinyals.

    El Teatre Zorrila presenta, a partir d’avui mateix, un cap de setmana ple d’art i emocions. Aquesta nit (21h) posa els peus sobre l’escenari el ballarí i coreògraf Cesc Gelabert por presentar el seu nou espectacle que inclou solos i la interpretació de peces antigues revisades per aquesta ocasió excepcional. El català de fama internacional aposta per un muntatge de peces individuals que repassa la seva creativitat, els seus moviments i la seva trajectòria, en plena maduresa professional.  

    Dissabte a la nit (21h), el teatre badaloní es vesteix de música per acollir l’actuació de Juan Perro, amb els cors i la guitarra de Joan Vinyals. Tots dos plegats, formen un duo musical que, amb el seu esperit comunicatiu i desenfadat, han sabut convertir l’escena en un taller de creació, on cada concert pot resultar inesperat, tant en l’aspecte musical com en el poètic. Junts aconsegueixen un alt grau de complicitat amb el públic.