Tres emprenedors uneixen forces per concebre un nou grup d’oci a la ciutat

    0
    33

    29/10/2012 – El Grup Inèdit, format pel bar musical Miticco, la renovada discoteca Inèdit i el nou local Privat, tots tres a Can Ribó, neix per donar una opció d'oci a un públic molt ampli.

    La crisi continua ofegant cada dia més en tots els àmbits socials i laborals; tot i així, hi ha qui combat aquesta pressió amb noves idees per no haver de renunciar a res i poder seguir gaudint de certs plaers de la vida encara que hi hagin alguns euros menys a la butxaca. És aquest el cas de Christian Salazar, Josué González i Jordi Bellalta, tres joves emprenedors que tot just inicien un nou projecte d’oci, a partir del proper cap de setmana, al polígon de Can Ribó.

     

    Es tracta de la unió de tres locals musicals que fins ara operaven de forma independent però que, a partir d’ara, es fusionaran en un sol grup per augmentar la seva competitivitat. El Grup Inèdit neix per oferir noves opcions d’oci a un tipus de públic molt ampli a través de tres espais diferents: el bar musical Miticco i les discoteques Inèdit, amb una recent renovació estètica, i Privat, de nova obertura.

     

    El primer obre les seves portes d’11.30 a 3.30 hores, mentre que els altres dos establiments s’allarguen fins les 6h. Inèdit, a més d’un ambient amb música ‘tot èxits’, un altre amb música house i una àmplia terrassa, et brinda l’oportunitat de jugar una partida a la seva bolera durant tota la nit; Privat, on sonaran els discos més coneguts des dels 90’ fins ara, és una idea concebuda per atreure un públic major de 30 anys.

     

    Entre les prestacions més destacades del Grup Inèdit, a banda de l’atractiva bolera, es poden comptar una nova barra de cocteleria, un gin club i pàrquing privat pels clients amb capacitat per 40 vehicles. A més, a més, si et decideixes a ‘tastar’ aquest nou projecte el proper cap de setmana, podràs entrar de forma gratuïta a qualsevol dels tres locals durant tota la nit i et regalaran una copa.

     

    Bolera durant el cap de setmana, dijous i diumenges

     

    A banda de les nits del cap de setmana, Inèdit obre les seves portes els dijous i diumenges de sis de la tarda a dos de la matinada, per posar a disposició del públic la seva bolera.

     

     

    Per més informació, pot seguir al Grup Inèdit a través de la seva pàgina de Facebook o contactar al telèfon 680613639.