Nacho Llovet: “Estem jugant com ens surt de dins”

  0
  24
  nacho llovet5.jpg

  29/10/2012

  El dia en què el pivot verd-i-negre va batre el seu record de minuts (23) i valoració (24), Llovet va reiterar la importància de que "cada dia aparegui un jugador diferent que aporti punts"

  Nacho Llovet va ser un dels protagonistes de la victòria coral d'ahir.
  El pivot verd-i-negre va fer més valoració que mai (24) el dia que va estar més minuts sobre un parquet ACB (23).
  En acabar el partit, el de Sant Cugat va explicar que "les sensacions son bones, estem jugant bé i les coses estan sortint", i va destacar la "confiança que ens dona jugar a casa per tirar els partits endavant".

  Per Llovet, la comunió amb l'afició és clau per "fer-nos forts a casa" i creu que "estem jugant com ens surt de dins, intensos i guanyant, que és el que li agrada a la gent".

  El millor partit del jugador de la pedrera a l'ACB arriba després d'estrenar titularitat aquesta temporada a Vitòria perquè segons va dir Maldonado "estava entrenant molt bé".
  Per Llovet "tots estem treballant bé i crec que lo important és que cada dia aparegui un jugador diferent que aporti punts".

  El Fiatc Joventut visitarà la setmana que ve la pista del Fuenlabrada i després rebrà el Valladolid, dos partits en els que "hem de sortir al màxim però pensant primer en el de dissabte que ve, que es a fora i serà molt difícil" ha conclòs Llovet.