Ajuntament i Diputació engeguen una campanya sobre requisits mínims del comerços locals

    0
    59
    precios.jpg

    02/11/2012 – El Departament de Consum vol accentuar qüestions com ara la visibilitat dels preus de venda o l'obligació de facilitar justificant de pagament.

    El Departament de Consum de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona efectuaran la propera setmana una campanya informativa sobre els requisits mínims exigibles als establiments comercials pel que fa referència a la informació als consumidors.

     

    Amb la campanya es vol donar informació i assessorament sobre la normativa comercial, la forma com s’exhibeixen els preus de venda al públic o les obligacions de disposar de fulls oficials de reclamació i de facilitar justificants de pagament. A més, s’informarà sobre les necessitats específiques de cada un dels sectors visitats.

     

    Des del dia 5 i fins al 10 de novembre dos equips, formats per dos inspectors cadascun, recorreran els comerços de diverses zones de Badalona aportant tota aquesta informació i comprovant el seu compliment. Es preveu que durant la setmana que dura la campanya, els inspectors visitaran al voltant de 300 comerços. La intenció de l’Ajuntament i la Diputació és prosseguir aquesta tasca fins arribar a la totalitat del comerç de la ciutat.