Jorge Javier Vázquez atrau centenars de persones a la seva firma de llibres a Badalona

    0
    35
    IMG_3444.JPG

    01/12/2012 – El Teatre Principal s'ha omplert de gom a gom per rebre el presentador estrella de Telecinco, que ha presentat el seu nou llibre, 'La vida iba en serio'.

    El presentador badaloní Jorge Javier Vázquez ha aplegat aquest matí centenars de persones al Teatre Principal en la presentació i firma del seu nou llibre, La vida iba en serio. L’estrella de Telecinco, que ha fet esperar els seus i les seves fans més temps del previst degut al retard del seu vol des de Madrid, s’ha donat un bany de masses i ha rememorat davant del públic l’etapa de la seva vida on Badalona va ser protagonista.

     

    Jorge Javier ha enaltit Badalona i la gran millora que, considera, ha experimentat en els darrers anys. Tanmateix, ha parlat del seu barri, Sant Roc, i de la gent amb qui va créixer. Ha recordat que l’exalcalde socialista Jordi Serra va convidar-lo com a pregoner de les Festes de Maig fa un parell d’anys, però que per problemes de feina no va ser possible en l’últim moment i que avui es trobava molt content de tornar a la seva ciutat.

     

    El presentador ha dedicat un llibre als lectors del Diari de Badalona que sortejarem properament.