Pedro Martínez: “El partit contra la Penya és una final pels dos equips”

    0
    38
    pedro-martinez lof.jpg

    29/12/2012
    El tècnic badaloní del Gran Canària, recorda que "Savané ve amb uns quants companys a guanyar-nos, no a fer una festa".

    L'entrenador del Gran Canària, Pedro Martínez, creu que el partit que els enfrontarà a la Penya aquest diumenge (12:30), serà "decisiu" per ser a la Copa del Rei de Vitòria.
    Martínez ha catalogat el matx com una "final pels dos equips", perquè al ser un enfrontament directe "el que sumi sumarà molt, i el que no, perdrà molt".

    Al tècnic badaloní li preocupa l'ambient que es generarà per la tornada de Taph Savané, l'anima dels insulars els últims anys. "Està bé que l'afició li rendeixi homenatge, però és algo que pot arribar a despistar-nos" ha avisat Martínez, que recorda que "Savané ve amb uns quants companys a guanyar-nos, no a fer una festa".

    L'entrenador de l'equip insular també ha volgut recordar que la setmana ha estat atípica "per les festes i la dinàmica dels entrenaments" i que l'equip ja té "algun precedent negatiu d'altres temporades", com la contundent derrota encaixada l'any passat contra el GBC (45 a 78).

    En l'ambient d'alerta que ha volgut crear, ha dit que la Penya jugarà "amb menys pressió" perquè "lo normal, probablement, es perdre en aquest desplaçament", tot i que pensa que els verd-i-negres són un "equipàs" que "acostumen a jugar bons partits aquí", i que "estaran amunt a la classificació".