La U18 Operación talento dirigida per Paco Redondo cau contra un equip d’EBA

  0
  u18 ot.JPG

  29/12/2012
  Els millors júniors d'Espanya s'estan posant a prova contra equips professionals

  La selecció de jugadors U18 Operación talento que dirigeix l'entrenador del júnior de la Penya, Paco Redondo, va perdre per 59 a 77 contra l'Eurocolegio Casvi de la lliga EBA, en el primer partit d'un triangular de preparació.
  Aquest combinat de jugadors júniors, s'entrena a Guadalajara conjuntament amb la selecció U18 de cara els propers compromisos internacionals.

  A la primera jornada del triangular, els júniors de Redondo no van poder fer res contra l'Eurocolegio Casvi madrileny, que és tercer del grup B de la lliga EBA per sobre els filials de l'Estudiantes i el Real Madrid.
  El combinat estatal només va poder aguantar el primer quart, fins que l'experiència del Casvi va marcar les diferències (28 a 41 min 20). A la represa, els madrilenys van mantenir el control sobre totes les facetes del joc i van ampliar l'avantatge davant una Espanya OT que va treballar bé sense rendir-se en cap moment.

  Avui serà el torn de la U18 dels verd-i-negres Sans, Abalde, Nogués i Bauzà que s'enfrontarà al mateix equip de lliga EBA, i demà ho faran els dos combinats júnior.