L’Espai Betúlia prepara cinc mesos de repàs a les formes actuals de la poesia

    0
    34

    15/01/2013 – El 26 de gener comença una nova edició de L'Hora de la Poesia que durarà fins el 6 de juny, amb un total de set activitats vinculades amb el gènere literari líric.

    El proper 24 de gener començarà una nova edició de L’Hora de la Poesia a l’Espai Betúlia, conformada, fins el 6 de juny, per un total de set activitats vinculades amb aquest gènere literari. El programa recull les múltiples formes amb què es presenta la poesia en l’actualitat.

    El cicle de L’Hora de la Poesia inclou actes més tradicionals i convencionals com la presentació del darrer llibre de Mireia Vidal-Conte, 5 cm (la cicatriu), o l’últim número de la revista poètica Caravansari. També acull les noves formes d’expressió poètica, com el format més oral que presenten Marçal Font i el grup musical els Blow. També comptarà amb la presència dels escriptors Dolors Miquel i Paco Fanés, que parlaran dels seus referents poètics i de la seva pròpia poesia.

    La programació d’enguany també inclou el recital més clàssic de la mà de Manuel Rivas, que acostarà la poesia gallega al públic. I el 23 d’abril hi haurà el Concert de Sant Jordi amb Jordi Bertran i Estem Salvats, que revisaran la producció de Joan Salvat-Papasseit posant música al seus poemes.