El Juvenil rescata un empat de la visita a l’Espanyol

  0
  4264.jpg

  15/01/2013 – El conjunt que entrena Robert Cuesta segueix donant el millor de si quan s'enfronta als líders del grup. A Sant Adrià, el Badalona va aconseguir treure un important punt

  L'Espanyol semblava tenir molt present el record de la històrica desfeta al Centenari de la primera volta. Llavors, el Badalona va superar als blanc i blaus per un contundent 5-1. Per tant, els nois de Robert Cuesta eren conscients que els seus rivals de dissabte afrontarien el matx desitjosos de venjar l'afront de llavors.

   

  El partit va assemblar-se en ben poc al de la primera volta. L'Espanyol tenia ben estudiades les armes badalonines i va mirar de contrarestar-les dominant molt la pilota. Els de Robert Cuesta van acostumar-se a aquest plantejament de partit i no van incomodar-se pel major control local. Mentre Mamadou era l'home més perillós dels periquitos, Iborra i Jordi van inquietar la porteria dels espanyolistes. En la segona part el Badalona va començar a anar a més. Ja no es conformava amb defensar-se de manera correcta, sino que a més pretenia ell també crear perill a partir del lideratge en el centre del camp. 

   

  Però el perillós Mamadou va acabar avançant als locals, gràcies a una precisa rematada. En lloc de lamentar-se pel gol rebut, el Badalona va decidir buscar la reacció ràpida. Primer Jordi va avisar i posteriorment Carles no va perdonar i va fer l'1-1. D'aquí fins al final l'Espanyol va tornar a dominar, però sense masses opcions de marcar, gràcies a la diligent i correcta defensa badalonina.

   

  Els de Cuesta sumen 31 punts, sis menys que el Saragossa, que és qui ocupa ara la segona posició. En la jornada vinent l'equip ha de rebre al Cornellà al Camp del Centenari. Els del Baix Llobregat ocupen actualment la vuitena posició amb 26 punts.