Els ciutadans poden demanar cita prèvia per realitzar tràmits municipals

    0
    46
    citaprevia.JPG

    26/01/2013 – El nou sistema està disponible a la pàgina web de l'Ajuntament des d'ahir i permet demanar data i hora per diverses gestions amb l'objectiu d'evitar cues.

    Avui divendres s’ ha posat en marxa el nou servei de cita prèvia per Internet per poder demanar hora per realitzar diversos tràmits administratius a les oficines municipals de l’Ajuntament. L’objectiu d’aquest nou sistema és evitar al ciutadà les cues i agilitzar l’espera.

     

    Amb aquest nou sistema es pot sol·licitar hora per diversos temes com ara demanar informació sobre els casaments civils, realitzar certs tràmits en temes urbanístics, requerir el certificat digital o realitzar gestions relacionades amb el padró municipal.

     

    Des d’avui l’usuari pot entrar a la pàgina web de l’Ajuntament, clicar en el “demanar cita” i escollir el dia i hora que desitgi i que hi hagi disponible. Un cop realitzat aquest tràmit rebrà confirmació per pantalla i per correu electrònic amb un localitzador de la seva cita.

     

    Quan tingui confirmada la data només cal anar a les oficines municipals el dia i l’hora demanada i esperar que el seu localitzador aparegui als panells de numeració de la sala d’espera.

     

    Aquest projecte està emmarcat en un conjunt de mesures que està duent a terme el Servei d’Informàtica i el TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) de l’Ajuntament per tal de millorar el servei que s’ofereix al ciutadà, com ara la implantació d’un centre d’atenció telefònica a l’Ajuntament o la creació de tràmits electrònics nous mitjançant la web municipal.