Duel d’urgències contra l’Oriola

  0
  43
  4299.jpg

  26/01/2013 – Després d'haver encadenat tres derrotes consecutives, i de sumar sis partits sense conèixer la victòria, el Badalona intentarà reprendre el bon camí superant a un Oriola que també necessita puntuar

  Pel capritxós nou calendari, adjudicat precisament arrel de la incorporació de l'Oriola a la competició amb la lliga ja començada, els dos enfrontaments del curs entre Badalona i Oriola es jugaran en poc menys de quinze dies. Demà es disputarà el partit corresponent a la segona volta, a la 24ª jornada. I el proper sis de febrer -que serà el proper partit dels escapulats perquè el següent cap de setmana no els toca jugar- es jugarà al Centenari el partit que s'hauria d'haver jugat en la tercera jornada del campionat.

   

  Així doncs, la resurrecció badalonina s'ha de cimentar necessàriament contra l'Oriola, el rival dels dos següents compromisos dels d'Albert Càmara. Una resurrecció urgent, perquè el Badalona acumula tres derrotes consecutives i sis partits sense vèncer, en la que està sent la pitjor ratxa del curs fins el moment. L'equip ha baixat fins a la quinzena posició i veu com la zona de promoció de descens està només cinc punts per sota. Així doncs, amb aquesta necessitat de tornar a vèncer, viatja demà el conjunt betulià a terres alacantines. 

   

  En l'extrem contrari, l'Oriola es troba en el moment més optimista de la campanya. Situat en penúltima plaça, està disposat a no donar-ho tot per perdut i porta tres setmanes sense caure derrotat. Fins ara, el seu millor registre havia estat encadenar dos empats. Ara porta un triomf i dues igualades que l'han reportat cinc punts que els permeten somiar amb intentar sortir d'una zona de descens a la que ja semblaven del tot abocats.

   

  Bermudo i Sobregrau són les dues úniques baixes amb què compta Albert Càmara pel matx de demà. En la convocatòria han entrat les dues noves incorporacions, Jordi Quintillà i Albert Yagüe, que podrien tenir els seus primers minuts com a jugadors escapulats. La resta de convocats són: Marcos, Pablo Gallardo, Pelegrí, Xavi Muñoz, Ferrón, Gabri, Robert, Bueno, Grasa, Álex Sánchez, Joaquin, Cortés, Borja i Sergi Pérez. El partit, que es jugarà a Los Arcos, començarà a las cinc de la tarda de demà diumenge.