Tots els equips de la comarca es juguen alguna cosa en les últimes 6 jornades

    0
    32
    x publicar.JPG

    05/04/2013

    Montgat i Santa Coloma es juguen la 2a plaça, l'UBSA i el Natzaret miren d'escapar de la promoció i el Sant Josep intenta arribar amb les millors sensacions a la postemporada

    La Copa Catalunya està en el punt més calent de la temporada.

    A falta de 6 jornades, hi ha emoció a totes les zones de la classificació, i els equips de la comarca hi estan inmersos.

     

    Tot i que el liderat no és un d’aquests punts calents, Montgat i Santa Coloma mantenen la lluita per la segona posició, que permet tenir el partit de tornada de la primera eliminatòria dels Play Off a casa.

    L’UBSA i el Natzaret busquen escapar del descens directe o com a mínim tenir el factor pista a favor i el Sant Josep intenta mantenir distància amb el Figueres, que el persegueix des de les places del decens directe i amb l’average parcialment guanyat.

     

    El Montgat és sense dubte l’equip més en forma de la segona volta.

    Els de Xavi Bassas han guanyat els 8 últims partits que li han valgut per fer-se, gairebé amb tota seguretat, amb una de les 4 places del Play Off.

    A més, els del Baix Maresme han aprofitat la relliscada del Santa Coloma contra el Quart per avançar-los un partit a la classificació tot i tenir l’average perdut.

    Per conservar-la no poden fallar i han d’anar a per totes a la pista del Quart d’aquí a dues setmanes, on cremaran totes les naus per aconseguir el liderat.

    Abans, rebran l’Arenys, que ja els va sorprendre a la primera volta, després al Natzaret, viatjaran a Figueres, tornaran al Pla de la Concòrdia per jugar contra El Masnou de Marcos Morales i tancaran la lliga a la pista del Barberà.

     

    El Santa Coloma també té la classificació per la promoció d’ascens gairebé assegurada.

    Els de Cristian Bañuelos tenen 4 partits d’avantatge i l’average sobre l’Arenys, el 5é classificat.

    Els colomencs van perdre les opcions de ser líders fa dues setmanes contra el Quart, que ja és a 3 partits i l’average, però mantenen l’esperança de ser segons.

    Per fer-ho han de sumar un triomf més que el Montgat en els 6 partits que els queden: Figueres, Barberà, Sant Cugat i Blanes a casa i El Masnou i Sant Adrià a domicili.

     

    L’UBSA és l’equip que més s’ha complicat la vida. Quan semblava que havien trobat l’equilibri amb el reforç de David Díaz, han combinat extraordinaries acutacions a domicili amb 4 derrotes seguides al Can Ricart.

    Els de Xavi Castillo ocupen l’última plaça de la promoció de descens amb 10 victòries empatats amb el Mataró i a un partit del Barberà i el Mollet B.

    Els adrianencs han de tornar a fer-se forts a casa començant per aquest cap de setmana en el que rebran al Natzaret.

    Després, Masnou i Santa Coloma a casa i Figueres, Barberà i Sant Cugat lluny de Sant Adrià.

     

    Les opcions del Natzaret de sortir de la promoció de descens passen per guanyar a l’UBSA aquest cap de setmana, amb el que tenen un average de 5 punts.

    Els de Vidal Sabaté ho faran sense Jaume Balcells, que ha estat sancionat amb un partit.

    Després tenen Blanes, Sant Josep i Mollet B a casa i Montgat i Salt lluny de Badalona.

     

    Pel Sant Josep sortir de la promoció ja és més complicat i té un doble objectiu: primer que no els atrapi el Figueres dels experimentats Vallmajó, que visitaran el centre parroquial a la penúltima jornada
    amb un average de 12 punts.

    El segon és arribar amb les millor sensacions possibles al Play Off.

    Abans, Mataró i Quart a casa i Arenys, Natzaret i El Masnou a domicili.