L’Ajuntament i el Badalona segellen el conveni del nou estadi amb la signatura oficial

  0
  Conveni CF Badalona 2.JPG

  23/07/2014 – El conveni i la subhasta dels terrenys del Camp del Centenari han estat aprovats en Ple durant el darrer mes.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president del Club Futbol Badalona, Miguel Ángel Sánchez, han signat aquesta setmana el conveni per a la construcció del futur estadi municipal al barri de Montigalà. L’acord, que va ser aprovat pel Ple municipal el passat mes de juny, adequa a la nova realitat econòmica els mecanismes de col·laboració entre l’Ajuntament i el Club Futbol Badalona que es van fixar en el Protocol d’acords, signat entre ambdues parts el 28 de novembre de 2005.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha recordat que “aquesta operació no li costa ni un sol euro a les arques municipals perquè els diners que s’obtinguin amb la venda dels terrenys de l’avinguda de Navarra es destinaran a la construcció de l’estadi”.

   

  Per la seva banda, el president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, ha explicat que la construcció de l’estadi “desencalla una situació que s’allargava des de feia 15 anys”. “El conveni dóna viabilitat al club i ens permetrà equiparar-nos a altres equips de la nostra categoria”, ha afegit. Sánchez també ha afirmat que “Badalona és una ciutat amb més de 200.000 habitants i prou important per tenir un equip a segona divisió”.

   

  Recordem que els plecs tècnics per a la convocatòria de la subhasta en pública concurrència dels terrenys de l’avinguda de Navarra es van aprovar al Ple el passat dilluns 30 de juny. L’aprovació definitiva tindrà lloc a finals de mes, sempre i quan no es presentin al·legacions; no serà fins a mitjans de setembre, però, quan s’obrirà el període de presentació d’ofertes, que s’allargarà 45 dies. El pressupost de sortida d’aquesta licitació és de 5.987.078,48 € i l’alcalde Garcia Albiol explicava dilluns que ja hi ha algunes empreses interessades.