El Museu proposa un casal d’estiu envoltat d’oci i Història

    0
    24
    esplaimuseu.jpg

    04/06/2013 – El Museu de Badalona obre les seves portes al juliol per oferir tres setmanes d'esplai on els nens realitzaran activitats vinculades amb l'antiga 'Baetulo'.

    El Museu de Badalona torna a obrir aquest estiu les seves portes als més petits per oferi’ls-hi uns dies d’oci i entreteniment molt originals, a través de la Història, la descoberta i l’experimentació. Des de l’1 fins el 19 de juliol, el museu organitzarà un casal d’estiu de tres setmanes –de l’1 al 5; del 8 al 12 i del 15 al 19- destinat a nens i nenes de 6 a 10 anys. Hi ha l’opció d’assistir-hi només pels matins (fins les 13h), però també l’alternativa que s’allarga fins a mitja tarda (17h).

     

    El casal proposa la gran aventura de convertir-se en arqueòlegs i viatjar al passat per descobrir alguns dels secrets que amaga la Baetulo romana. Quadronia i Propertia Iucunda us explicaran com fer-se un vestit romà, com elaborar els ungüents i perfums més exòtics, com preparar les receptes més delicioses… i, sobretot, jugar com ho feien, més de 2.000 anys enrere, els habitants de la Badalona del passat.

     

    Les inscripcions ja es poden realitzar al museu.