La Penya no fa els deures amb Marcel Riera

  0
  marcel riera.JPG

  03/06/2013
  El president de Baspenya va demanar dèficit 0 en aquesta temporada, però tot apunta a que no serà possible.

   

  La transició al capdavant de la Penya no serà tant tranquil·la com s'esperava.

  El president de Baspenya, Marcel Riera, que s'havia reunit amb tots els estaments del club aquests darrers dies per encapçalar la nova junta la temporada que ve, ja no té tant clar fer el pas

  Les condicions del president de Baspenya per assumir el canvi eren dues: Dèficit 0 en aquesta temporada (any següent de la sortida de concurs) i poder fer una auditoria externa

  Riera i la nova junta veien amb bons ulls el pla de viabilitat actual en la sortida del concurs de creditors, però les últimes dades que han rebut han fet que les persones de confiança en els temes financers de la nova junta, desaconsellin el relleu en aquestes condicions.

  El motiu és el dèficit generat després del concurs, que cal atendre per llei i que ofegaria el pressupost de la temporada següent.

  Un dels errors en el desajust del pressupost actual és perquè la junta contemplava un ingrés de 1,2 milions d’euros per l'ampliació del Màgic, que de moment no ha entrat.

  Per tant, la decisió irrevocable de l’actual president Jordi Villacampa de deixar el càrrec aquest 30 de juny, a dia d'avui ja no ho és tant clara.

  El Joventut té 30 dies per accedir a les peticions de l’única persona que està interessada en agafar les regnes del club o sinó, Villacampa no podrà deixar el càrrec sense que es nombri un successor.