L’antic Zara del centre es converteix en un aparador municipal

    0
    56
    zara.JPG

    27/06/2013 – Arran de la preocupació dels botiguers de la zona, l'Ajuntament ha intervingut i ha demanat a Zara poder col·locar informació i cartells amb informació de la ciutat, en part per qüestions estètiques.

    Ja fa uns cinc mesos que la marca Zara va tancar les seves portes al carrer del Mar i va deixar un gran forat dins l’entramat comercial del principal eix del centre de Badalona. Va ser un cop dur però, des de llavors, els botiguers de la zona han reivindicat que el carrer del Mar és molt més que una gran marca com el Zara, l’absència de la qual s’ha de superar i prou. Aquests dies s’ha fet una nova passa en aquesta direcció.

     

    L’Ajuntament ha començat a utilitzar l’ampli aparador de la botiga buida per col·locar propaganda i informació municipal a la vista de tothom. L’alcalde Garcia Albiol explica que l’associació de comerciants de la zona va demanar la intervenció de la corporació municipal en aquest sentit, perquè l’aparador abandonat s’anava degradant progressivament i s’hi enganxava tot tipus de publicitat. D’aquesta forma, Inditex cedirà al Consistori l’aparador de forma gratuïta mentre no aparegui un comprador del local, pel qual s’han de desembutxacar varis milions d’euros.