Els joves del Montgat B protagonitzen un últim minut màgic (65 a 63)

0
    35

17/09/2013
    Arenas i Balletbó es van aliar per donar la primera victòria al Montgat B, que perdia per 14 a l'últim quart i per 6 a l'últim minut

El Montgat B es va estrenar amb victòria a la 2a catalana contra la Salle Horta gràcies a l'actuació dels seus jugadors més joves al tram final.

Tot i anar 39 minuts per darrere en el marcador, començar l'últim període perdent per 14 (36 a 50) i iniciar l'últim minut 6 avall (54 a 60), els montgatins sempre van creure en la victòria i van rematar la remuntada amb un últim minut de videoteca.

Un primer triple de Pol Balletbó retallava la diferència a 3 (57 a 60), que la Salle tornava a estirar des del tir lliure (57 a 62).
    Llavors César Arenas -el màxim anotador del partit- va anotar un triple i va robar la pilota per aconseguir un 2+1 que completava la remuntada (63 a 62).

Els d'Horta van transformar un sol tir lliure des d'una falta molt rigorosa, però en el següent atac, a falta de només 0,8 segons, Pol Balletbó va sentenciar el matx amb un bàsquet amb rectificat a l'aire que va desfermar l'alegria de tots els presents.

Arenas (21 punts) i Balletbo (13) van fer bona la feina anterior dels més veterans per recuperar la diferència a la primera part.

El proper compromís dels del Baix Maresme serà el proper diumenge, a les 17:30 a la pista del Ciutat Vella.