La Cultural dinamita al CIC a l’últim quart (54 a 58)

0
    29
    x publicar cultural j1.JPG

17/09/2013
    Els de Sergi Garcia van estrenar-se a la categoria gràcies al 5 a 21 del darrer període

La Cultural va sumar una victòria en el debut a la 2a catalana contra el CIC en un partit en el que gairebé sempre va anar per darrere en el marcador, però en el que va confiar en la victòria fins a aconseguir la remuntada final.

Les imprecisions van ser la tònica del primer quart (4 a 3 al min 5) que va acabar amb avantatge parcial pels locals (14 a 10).
    Quan els badalonins encadenaven 3 bones defenses ajustaven el partit, però un parcial en contra abans del descans mantenia l'avantatge dels locals al descans (32 a 26).

A la represa, les coses es van posar molt coll amunt per la Cultural, que es va arribar a veure 16 punts per sota degut a l'encert dels barcelonins, i que va tancar el període amb un desavantatge considerable (49 a 37).

No obstant, els col·legials van seguir treballant en tot moment, i amb una defensa 3-2 van desarticular l'atac del CIC.
    A l'altre cistella, Corella liderava els seus en atac amb 8 punts en 5 minuts, i la Cultural culminava la tàctica del conill per deixar al CIC amb un pam de nas.

El proper partit de la Cultural serà el proper dissabte a les 18h a Pomar contra el Guinardó.