Derrotes pels equips badalonins

0
    28

08/10/13 – El passat cap de setmana no va ser el millor pels badalonins quant a resultats. A tercera catalana, el Bufalà cau a casa 2-3 contra el CE Llavaneres en un partit que els badalonins tenien a punt per guanyar. A un minut pel final del partit, el resultat era de 2-1 i els visitants van fer dos gols per emportar-se els tres punts. El partit ja va començar malament, ja que al minut tres es va avançar el conjunt rival, i fins gairebé el vuitanta, els locals no van poder empatar. L'altre equip badaloní de la categoria, la UD Àguila, va perdre per 2-1 contra el Poble Nou. Els badalonins continuen sense sumar cap punt al grup. El partit es va decidir a l'inici del partit, quan els locals es van avançar al minut u. Així doncs, els badalonins amb aquesa derrota es situen a la última posició del grup.

A segona catalana, el Lloreda també va sumar una derrota en aquesta jornada. Va caure 2-1 a Premià de Mar en un partit que van poder guanyar perfectament. No obstant, no va ser el partit més brillant dels badalonins, que amb aquesta derrota es queden a tres punts del líder. I a primera catalana, la Unificació Llefiá perd a casa 1- 3 contra el Granollers i suma la segona derrota consecutiva. Després del bon inici badaloní a la categoria, sembla que ara viuen per un pitjor moment. No obsant, la primera part del partit feia créixer l'optimisme, donat que al descans els locals guanyaven 1-0, però amb un home menys, el porter. Però a la segona meitat, el Granollers es sabia superior gràcies a la superioritat numèrica i van acabar remuntant el partit.