Els Micaco remunten i volen arribar en plena forma al final de la temporada

  0
  castellers.jpg

  09/10/2013 – Els Castellers de Badalona van assolir un quatre de set i un quatre de set amb agulla a Torredembarra; el tres de set amb agulla es va resistir.

  Els Castellers de Badalona van participar el cap de setmana en la 9a i darrera edició del Concurs 7 de Torredembarra. Es tractava de la quarta participació badalonina, sense tenir en compte la edició suspesa del 2003, i la Colla Micaco es presentava amb les ganes de poder remuntar darreres actuacions.

   

  La primera figura va ser un quatre de set: castell descarregat ja la setmana passada i que va servir per agafar empenta. En segona ronda va arribar el plat fort amb el quatre de set amb agulla, que no s’assolia des de el passat mes de juny a Figueres i del qual ja s’han descarregat tres en tot l’any.

   

  Els badalonins van voler arrodonir l’actuació amb el tres de set amb agulla. Contràriament als dos torns anteriors, però, i tot i que el castell pujava ferm, la indecisió de la canalla va fer allargar-lo i a desfigurar-lo. De nou la mala sort feia una mala passada. Sense possibilitats de refer-se amb un altres castell de set, es decidí fer en ronda de repetició un pilar de cinc i dos pilars de quatre com a comiat.

   

  Ara, diuen els Micaco, toca seguir treballant pel tram final de temporada, per tal de poder reeditar els dos castells amb agulla i a ser possible alçar un castell superior abans d’acabar l’any.