Centenars de motos s’apleguen a la 1a Kustom Matinal

    0
    32
    trasto motos pont petroli tortilla front maritim 067.JPG

    28/10/2013 – Més de 300 motos, cotxes clàssics americans, diverses parades i actuacions en directe van animar a milers de persones a apropra-se al passeig Marítim.

    Aquest diumenge el passeig Marítim ha acollit més de 300 motocicletes a causa de la celebració de la primera edició de la Kustom Matinal Badalona, una trobada protagonitzada pel món de les motos on milers de persones no es van poler perdre aquesta cita. 

     

    La trobada va iniciar de bon matí amb un esmorzar de motorista i que donava pas a balls de country conduïts per monitors, un concert de rock i també actuacions musicals en directe. Entre els assistents, van actuar el líder de Los Rebeldes, Carlos Segarra.

    Per altre banda, durant tota la jornada també va haver-hi exposicions d’algun que altre cotxe clàssic americà i una trentena de parades on es podien trobar productes relacionats amb les motos. Una de les activitats més a destacar va ser la cercavila d’un grup de motos que va anar per diversos carrers de la ciutat. De cara al migdia es va realitzar una paella a un preu molt assequible.

     

    L’acte que va tenir una vessant solidària, els Voluntaris Badalona van recollir al voltant de 700Kg de menjars per al Banc d’Aliments i, a més, l’organització va fer una donació econòmica a la Fundació Badalona contra el Càncer.