Les biblioteques obriran dilluns, a excepció de Can Casacuberta

  0
  50

  L’Ajuntament de Badalona, seguint el procés de desescalada establert, obrirà el pròxim dilluns 25 de maig el 50 per cent de les biblioteques públiques de la ciutat. Concretament, les instal·lacions que quedaran obertes al públic seran les biblioteques de Canyadó, Llefià i Sant Roc. En les pròximes setmanes i segons l’evolució de la situació sanitària, es procedirà a reobrir les biblioteques de Lloreda i Pomar. En el cas de la biblioteca Can Casacuberta, la instal·lació romandrà tancada mentre durin les obres de millora de la climatització de l’equipament, que començaran el pròxim 1 de juny.

  En aquesta fase inicial d’obertura de les biblioteques públiques els serveis estaran limitats. Només es podrà accedir al servei de préstec, al retorn de llibres prestats i a la consulta d’informació bibliogràfica. L’accés a la biblioteca per consultes de fons, l’ús d’ordinadors, les taules per llegir i estudiar i la resta de serveis propis de la biblioteca seguiran tancats.

  Obres de climatització de Can Casacuberta

  Pel que fa a la biblioteca de Can Casacuberta, la instal·lació romandrà tancada durant els mesos vinents a causa de les obres per adequar la climatització de l’equipament, que començaran el pròxim 1 de juny.

  El 1r tinent d’alcaldia de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones, Juan Fernàndez, ha explicat que les obres de Can Casacuberta “permetran donar una solució definitiva als problemes de climatització que la instal·lació arrossegava des de fa molt temps i milloraran les condicions dels treballadors i les persones usuàries”. Fernàndez ha afegit que el govern municipal treballa per fer altres actuacions de manteniment en la biblioteca.

  Pel que fa a la reobertura de les instal·lacions, el 1r tinent d’alcaldia ha destacat la importància de poder donar una altra vegada aquest servei a la ciutadania i ha assegurat que “des de la Taula d’Emergències de l’Ajuntament farem un seguiment exhaustiu de com funciona el procés gradual d’obertura d’equipaments per tal d’assegurar el compliment dels protocols sanitaris, evitar l’afluència massiva de persones i seguir avançant en el retorn a l’activitat a la ciutat”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí