El Lloreda rep un fort correctiu

0
    62

02/12/2013 – El Cirera va saltar al camp molt concentrat i amb ganes de tancar el partit quan abans millor. Els locals jugaven a plaer: denfensaven, feien combinacions de passades, deixaven detalls de qualitat…

El Cirera va saltar al camp molt concentrat i amb ganes de tancar el partit quan abans millor. Els locals jugaven a plaer: defensaven, feien combinacions de passades, deixaven detalls de qualitat…No es preveia un bon partit pels badalonins. I tot va començar quan al minut 17 Javi Bustos feia el primer gol pels locals i sense temps perquè els de Lloreda reaccionessin els van fer dos gols més en menys de 20 minuts .El marcador reflectia un 3-0 al minut 36 de partit.

El Lloreda intentaria la reacció al començament de la segona part, intentant desdibuixar i fent patir al Cirera sobretot al darrere.

La banqueta del Lloreda començava a creure en la remuntada quan els badalonins van sortir amb les piles carregades i una marxa més que els locals. Aquest esforç va rebre el seu premi quan al minut 51 Víctor Castro feia el primer gol dels visitants. Després d'aquest gol el partit es va tornar una mica boig i semblava un voler i no poder per part del Lloreda, ja que tenia diverses ocasions de gol però no les podia materialitzar. I el Cirera els va fer pagar això: al minut 74 Francisco Manuel Serrano feia el 4rt gol pels locals, i 10 minuts més tard Javi Busto(80) i Francisco Manuel Carrasco un altre cop(86) deixaven el partit més que sentenciat.

Els badalonins intentaran oblidar la dolorosa derrota i començaran a pensar en el proper compromís.